dijous, 3 de novembre del 2016

Vols elaborar la teva història?

Seguint amb el tema anterior, l'storytelling, hem hagut de realitzar una avaluació referent a les històries creades pels diferents grups de classe. Ens hem fixat que hi ha històries molt diverses i on podem utilitzar diferents tipus de recursos per elaborar-la, com per exemple, GoAnimate, una mà de contes, Comic life, Storyfy, d'entre altres. Hem de dir que s'han utilitzat diferents recursos perquè apareguin les habilitats comunicatives, podem ficar veu perquè els personatges siguin els protagonistes, podem dibuixar les imatges i a partir d'aquí gravar la història explicada en 3a persona, hi ha aplicacions en les quals podem afegir vinyetes per tal que s'entengui millor o inclús podem dibuixar-ho nosaltres mateixos mentre expliquem la història. 

És una activitat que podem gaudir molt fent-la. És necessari tenir molta imaginació i diferents recursos per poder extreure el millor de cada aplicació.
Podem utilitzar aquests tipus de narracions dins l'aula per explicar el temari de cada matèria, d'aquesta manera segur que captem molt més l'atenció dels alumnes, ja que és una forma diferent i molt més divertida de fer les classes. També podem fer que siguin els nens i nenes qui facin l'storytelling i canviar la dinàmica de classe, fent que siguin ells mateixos qui expliquin els altres companys/es el que s'ha fet a classe. 
Les històries explicades de generació en generació eren molt boniques però, amb la tecnologia també podem gaudir d'aquells temps!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada